Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Suzhou Evergreen Machines Co., Ltd
Thuis

Suzhou Evergreen Machines Co., Ltd

China Suzhou Evergreen Machines Co., Ltd certificaten
China Suzhou Evergreen Machines Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Suzhou Evergreen Machines Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Suzhou Evergreen Machines Co., Ltd Suzhou Evergreen Machines Co., Ltd Suzhou Evergreen Machines Co., Ltd Suzhou Evergreen Machines Co., Ltd Suzhou Evergreen Machines Co., Ltd Suzhou Evergreen Machines Co., Ltd
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Evergreen
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 10 Million -50 Million
Opgericht Jaar : 1990
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Wij zijn een fabrikant en een leverancier van industriële wasmachinetrekkers, linnendrogers, flatwork ironers geweest, wasserij machines vouwen, commerciële wasserij, chemisch reinigen, ijzerpers, boilers, luchtcompressoren en andere aanverwante apparatuur die sinds 1990 en de markt door kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie en waarde blijven leiden. Wij voorzien de belangrijkste het hotelkettingen van de wereld, de restaurants, de ziekenhuizen, de commerciële en droge reinigingsmachines van het hoogste kwaliteitsmateriaal in de industrie. Al onze die producten strikt volgens onze nationale norm en fabrieksnorm, Ce-certificaat, ISO9002 en 14000 worden geproduceerd. Wij zijn geëngageerd aan betrouwbaarheid, innovatie en waarde zonder compromis.

 

 

Met ons team van opgeleide beroeps, zijn wij altijd bereid om u te helpen. Wij bieden een volledige selectie van materiaal voor elke individuele toepassing, programma veelvoudige verzendingen aan één enkel consolidatiepunt aan, en schikken de noodzakelijke inspecties en het opstellen van de uitvoerdocumentatie met geïndividualiseerde zorg en de dienst. Ons personeel heeft meer dan 20 jaar gecombineerde ervarings in het uitvoeren en is altijd huidig op de wettelijke ingewikkeldheid van internationale handel.

 

Wij zullen u van een ontwerp of een lay-out van om het even welke grootte voorzien en zullen ook uw installatie controleren zodat krijgt u de meesten uit uw investering. Wij verstrekken technische ondersteuning van onze lokale handelaar of de dienstbedrijven en maken regelingen voor technicus om u bij de installatie, het opstarten en de opleiding te helpen.

 

Onze filosofie is eenvoudige: VERPLICHTING. Wij zijn geëngageerd aan elke klant door onze het beste denken en acties te wijden om u op manieren te dienen die u groeien en helpen bloeien. Wij zijn geëngageerd aan betrouwbaarheid, innovatie en waarde zonder compromis.

Contactgegevens
Suzhou Evergreen Machines Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Monica Gu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)